logo en Компания „Пела ЕООДспециализирана в производството на автомобилни изпускателни системи, стана партньор с най-известната компания от

ИзраелDelek Industries"

Това партньорство предоставя на българския клиент най-висококачествените моторни масла от гамата на Delek Industries.

 

 Каталог масла натисни тук

  

Маслата на Израелската армия във Вашият автомобил!

Delek Group е основана през 1951г., скоро след основаването на държавата Израел.

През годините, групата расте и се развива, и днес е една от най-големите и най-динамичо публично търгуваните инвестиционни групи(TASE DLEKG като част от индекса ТА25).

Delek притежава мрежа от глобални активи, включващи 1900 газ станции и магазини в САЩ, Европа и Израел; петролни рафинерии в САЩ с капацитет от 140 000 барела на ден и тръбопроводи и складове в САЩ, Европа и Израел.

Delek Group е пионер и лидер в изследването на залежи на природен газ и производствени дейности, които превръщат Източно Средиземноморския басейн - Levant в един от най-обещаващите региони за енергийната индустрия.

Дъщерното дружество Delek Industries е пазарен лидер в сферата на продукти с автомобило и индустриално приложение, такива като: моторни смазочни материали, смазочни материали за скорости, хидравлични масла, добавки и междинни продукти.

Delek Industries е основен доставчик на Израелското министерство на отбраната (включително въоръжените сили и отбранителната индустрия), Израелската електрическа компания, автобусните компании Egged и Dan (едни от най-големите автобусни компании в Средния Изток) и Dead Sea Works (един от най-големите израелски химически производители). Delek Industries също така изнася своите продукти в Европа, Азия, Африка и Далечния Изток.

Фабриката на Delek Industries е разположена в близост до Тел Авив. Мястото включва производствени мощности, резервоари за смесване, реактори, лаборатории законтрол на качеството, съоражения за научно изследователска дейност, офиси и складове. Смесителните съоражения включват повече от 30 смесителни резервоара, с капацитет от 2 до 45 кубични метра. Смесването в резервоарите се извършва по два начина – механично и чрез въздушна струя. Има също така и резервоари, които се подгряват на пара, за смесване на високо вискозни продукти. Съоражението за производство на греси и междинни продукти има 8 реактора исмесител. Това съоражение произвежда широка гама от греси, химически добавки и междинни продукти. Опаковачното съоражение на Delek Industries включва линия за пълнене на малки разфасовки от 1 до 5 литра, големи 18 и 60 литрови бидони и 205 литрови варели. Delek Industries има повече от 2000 квадратни метра складове.

Delek Industries притежава ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001 Акредитация за качество.

Ексклузивен вносител за България: Пела ООД

Пела ООД висококачествени ауспуси

Производител на висококачесвени ауспуси за масовите мари и модели автомобили. Всички ауспуси са произведени в България с 2 години гаранция независимо от вида на горивото!
 

Адрес
Складова база:

Гр.София ул.”Житница” №23 
моб.тел. 0899 99 63  99
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Facebook